doodle-1

Birra Korça, ndër produktet më të dashura dhe krenaria e produkteve Made in Albania, pjesë e Hysenbelliu Group, është një ndër projektet më optimiste dhe afatgjatë që ne kemi punuar. Një ndër kompanitë më në zë në tregun shqiptar për momentin me numrin më të madh të shitjeve në treg për sa i përket birrave të prodhuara në vendin tonë. Është gjithmonë për ne një kënaqsi të punojmë me një kompani prestigjoze si Hysenbelliu Group në Shqiperi, një kompani që ka nën kujdesin e saj disa nga branded më në zë të momentit në vendin tonë. Mundësia që ne të krijonim dhe asistonim disa nga spotet e Birres Korça dhe disa nga eventet e organizuara prej Hysenbelliu Group ka qënë një kënaqësi e vertetë për Investo Digital Agency.

Birra Korça – Të gjitha fotot dhe videot realizuar nga Daniel Pupla.

doodle-2

Interested To Get Our Featured Service