Social Media Management

Pricing Plans

Light Plan

e1c1a-screen.png

$89 /mo

 • Editim i fotos së profilit dhe optimizim i Bios
 • 12 - 15 Postime origjinale në rrjetet sociale në muaj. 2 Story në ditë
 • Foto e përpunuar dhe me dizajn vetëm për aktivitetin tuaj
 • 2 Platforma: Facebook, Instagram
 • Krijimi dhe Optimizimi i rrjeteve sociale
 • Nëse ju jeni një kompani e re dhe nuk i dispononi llogaritë ne ju krijojmë një llogari të dedikuar me të gjitha elementet e sipërpërmendura.
 • Raport mujor për ecurinë në rrjetet sociale

Basic Plan

chart

$179 /month

 • Krijimi i fotos së profilit, cover, optimizim i Bios dhe highlights cover
 • 20 - 24 Postime origjinale në rrjetet sociale në muaj. 3 Story në ditë
 • Grafike dhe foto e përpunuar/ dizajn vetëm për aktivitetin tuaj
 • 3 Platforma: Facebook, Instagram, TikTok
 • Social Media Manager vetëm për ju
 • Copywriter
 • Menaxhim i Reklamave (Facebook dhe Instagram Ads) 1 Ad përfshirë në çmim
 • Auditim dhe Analizim i rrjeteve sociale
 • Raporti përmbledhës i strategjisë dhe arritjeve

Business Plan

6e1d6-smartphone.png

$239 /mo

 • Krijimi i fotos së profilit dhe cover, optimizim i Bios, highlights cover
 • Çdo ditë Postim/Reels/Video origjinal në rrjetet sociale. 5 Story në ditë
 • Grafike dhe Foto e përpunuar dhe me dizajn vetëm për aktivitetin tuaj
 • 5 Platforma: Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, GMB (Google My Business)
 • Social Media Manager i dedikuar
 • Copywriter
 • Menaxhim i Reklamave (Facebook dhe Instagram Ads) 2 Ads përfshirë në çmim. Krijojmë një plan reklamimi në Facebook dhe Instagram që arrin tek përdoruesit që janë të interesuar me produktet tuaja apo shërbimet në atë moment duke arritur vëmëndjen maksimale.
 • Analizë e Reputacionit të Markës dhe i rrjeteve sociale
 • Raport mujor për ecurinë në rrjetet sociale
 • Raporti përmbledhës i strategjisë dhe arritjeve

Basic Plan

pricing-1

$29.99 /Month

 • Increase traffic 130%
 • Backlink analysis
 • Organic traffic 215%
 • 10 Free Optimization
 • 24/7 support

Advanced Plan

pricing-2

$29.99 /Month

 • 25 Analytics Compaign
 • 1,300 Keywords
 • 25 social media reviews
 • 1 Free Optimization
 • 24/7 support

Business Plan

pricing-3

$29.99 /Month

 • Increase traffic 130%
 • Backlink analysis
 • Organic traffic 215%
 • 10 Free Optimization
 • 24/7 support

Enterprise

pricing-3

$29.99 /Month

 • Increase traffic 130%
 • Backlink analysis
 • Organic traffic 215%
 • 10 Free Optimization
 • 24/7 support

Interested To
Get Our Featured Service