doodle-1

Green Cola, pija freskuese joalkoolike më e re në tregun shqiptar, ekskluzivitet i “Hysenbelliu Group”.

Green Cola është një pije freskuese për të gjitha grupmoshat, me përbërës që vijnë vetëm dhe ekskluzivisht nga natyra.

Green cola ose e njohur ndryshe si “cola e gjelbër” është pija që i mungonte tregut ndërsa prezantimi i saj në shqipëri nga Hysenbelliu Group krijon një kategori të re të pijeve joalkolike të bazuara në përbërës natyralë ku faktori më i rëndësishëm në prodhimin e saj është përdorimi i ëmbëlssuesve natyrorë që rrjedhin nga bima e stevias.

Ajo çfarë e bën të veçantë këtë pije joalkolike janë përbërësit e saj.

Me shije të veçantë, 0 sheqer, e ëmbëlsuar natyralisht me Stevia dhe me kafeinë natyrale nga kokrrat e kafesë së gjelbër Green Cool pritet të mbizotërojë në tregun e pijeve joalkolike në Shqipëri.

Të gjitha fotot dhe videot realizuar nga Daniel Pupla.

 
doodle-2

Interested To Get Our Featured Service