Historia jonë

Arritjet tona

2018

2020

2022

Filluam

Duke punuar me markat dhe bizneset lokale në projektet e SEO dhe Menaxhimit të Mediave Sociale.

Evolucioni

Duke punuar me kompani kanadeze dhe amerikane si WEB 2.0 Ranker dhe Business Marketing Experts.

E Ardhmja

Marketing i klasit botëror për pronarët e bizneseve. Ne e kthejmë biznesin tuaj në një makinë shitjeje që gjeneron të ardhura.

Ne ofrojmë
shërbimet më të mira

investo digital marketing agency

Ne jemi energjik

Njihuni me ekspertët

seo expert

Lazerta Rista

SEO Expert

Eni Veliu Sales and Customer Support

Eni Veliu

Sales and Customer Support

Daniel Pupla Fotograf

Daniel Pupla

Photographer & Videographer

Google të do vetëm kur
të tjerët të duan më parë.

0

Klientë të lumtur

0

Projekte të përfunduara

0

Subscribers